Om ABBA Restaurang

 

ABBA restaurang är känd för sin utmärkta service och vi ger alltid våra kunder ett trevligt bemötande.

Restaurangen serverar mat av högsta kvalitet och vi är ytterst noga med hygienen vid tillagning och förvaring av matvaror. Du kan även köpa mat för take away om du vill njuta den i lugn och ro på din veranda.

 
Vi bakar allt bröd själva i vedugn och du kan köpa matbröd såväl som kakor och bullar i vår välsorterade bageridisk. Där kan du även hitta svenska chokladbollar samt våra berömda
ABBA-snickers som är glutenfria.

 

Vi har gratis trådlöst Internet så hos oss kan du surfa på nätet medan du avnjuter en fika, en god middag eller utsikten över havet där delfinerna brukar leka.

 

De finns leksaker till barnen som kan leka inom synhåll på den stora gräsmattan bakom restaurangen, medan du kopplar av. Vi tillhandahåller även höga barnstolar till de mindre barnen.

Hos oss kan du byta böcker gratis, du lämnar en bok och väljer en ny från vårt välfyllda bibliotek. Vi brukar ha ganska många svenska böcker att välja bland.

 

Om du planerar att fira jul i Varkala är du välkommen att anmäla dig till vårt populära julfirande, dit även tomten brukar hitta. Då dukar vi långbord i trädgården, äter valfri mat och har lite julklappsbyte. Vi bjuder våra julfirande gäster på pepparkakor, chokladbollar och tårta till efterrätt.

 

Vill du fira födelsedag så kan du beställa egendesignad tårta hos oss och vi dukar gärna upp ett bord till kalaset.

 

Vi kan hjälpa dig att hitta ett bra boende på Varkala Cliff. Ta gärna en titt på tvåstjärniga Green Palace Hotel som ligger intill ABBA Restaurang. Om du ska stanna en längre tid så kan vi även förmedla kontakt till hus att hyra.


Vi hjälper även till med att hitta seriösa och bra ayurvediska behandlingar åt dig efter just ditt behov.

 

1

 

 

 

kor 

 

 

 

5